KLUBB  MARITIM  MALMÖ

10-års Jubileum

Lördagen den 12 september 2015 firade Klubb Maritim Malmö sitt 10-års jubileum med en liten upplevelseresa ut på Öresund med gamla, fina ångisbrytaren s/s Bore. Ägaren till Bore, Knuth Borg, bjöd oss på denna seglats, vilket vi är honom stort tack skyldig. Avdelningen subventionerade förtäringen, som inmundigades nere i den fina herrsalongen i aktern. Några fick även placera sig i damsalongen, vilket inte var helt fel, eftersom dagen till ära fanns det faktiskt en enda dam på plats här inne! Det fanns många godbitar på faten som avnjöts till fullo och med stor belåtenhet. Kaffe och kaka serverades lite senare i förliga salongen.

24 glada medlemmar kunde ställa upp den här dagen och ovan ses en bild på alla utom fotografen, Johnny Nilsson, som hade fullt upp med sin kamera. Solen sken på oss det mesta av tiden och sikten var klar och ren som den brukar vara vid den här årstiden. Det blåste några knop, som man säger på sjömansspråk, så lite fick man allt hålla i hatten.

Befälhavaren och chiefen samt några andra var dagen till ära uppklädda i snyggaste uniformerna, vilket gav en fin och lite högtidlig känsla. Drygt två timmar varade seglatsen och det blev ett enkelt men oförglömligt 10-års firande för Klubb Maritim Malmö.

Tillbaka till startsidan